Recept van Patesserie:
Bananenbeignets: Maduro in Cerveza beslag
- Ingrediënten:
- bier, bloem, eidooier, olie, poedersuiker en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroenrasp, citroensap, ei, gedroogde gist, gist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, melk, olie, peper, plantaardige olie, rum, slagroom, suiker, ui, vanillesuiker, walnoten, water, yoghurt, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Patesserie:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:
Recept van Patesserie:
Diner / nagerecht / dessert uit Groot handboek sauzen:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit La Mère Brazier:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Het Franse bakboek:
Snack of tussendoortje uit Nigella Express:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Nigella Express:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Recept van Patesserie:
Recept uit Anatolië:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Patesserie:
Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje uit Elzas:
Ontbijt uit Anatolië: