106 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: baconbleekselderijbloemboterbouillondroge witte wijneilaurierolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirode wijnrozemarijnrundergehaktspektijmtomaattomatenpureeuivleesbouillonwitte wijnzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Aubergine gevuld met varkensvlees

Ingrediënten:
aubergine, bamboescheuten, bosui, bouillon, buikspek, chinese champignons, gember, knoflook, peper, rijstwijn, sojasaus, ui, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Braziliaanse zwarte bonenstoof

Ingrediënten:
blikje tomatenblokjes, koriander, chorizo, gehakt, groene paprika, notenrijst, preien, rode uien, runderbouillon, rundergehakt, sinaasappel, spekreepjes, knoflook, varkenskrabbetjes, wortels en zwarte bonen

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gesmoorde en gevulde runderrolletjes à la Bourguignon

Ingrediënten:
bacon, bloem, boter, champignons, fond, geglaceerde witte uitjes, knoflook, laurier, mager kalfsgehakt, mager rundvlees, mager varkensgehakt, olie, peper, peterselie, reuzel, rode wijn, runderbouillon, spek, spekzwoerd, tijm, tomatenpuree, ui, varkensspek, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gesmoorde en gevulde runderrolletjes à la Flamande

Ingrediënten:
arrowroot, azijn, bacon, bloem, boter, bruine suiker, fond, knoflook, laurier, mager kalfsgehakt, mager rundvlees, mager varkensgehakt, maïzena, olie, peper, peterselie, pils, reuzel, runderbouillon, spek, tijm, ui, varkensspek, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Tagliatelle met vleessaus

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, knoflook, mager rundergehakt, mager varkensgehakt, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, panna da cucina, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, room, runderbouillon, tagliatelle, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Runderwangen in cider

Ingrediënten:
appelcider, bleekselderij, boter, bruine basterdsuiker, ciderazijn, groene appel, ham, jamón, kikkererwten uit blik, knoflook, laurierblad, olijfolie, pastinaak, prosciutto, rode ui, runderwang, rundvleesbouillon, sidra, verse bladpeterselie, walnoten, witte peen en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Le cassoulet de Castelnaudy - Witte-bonenschotel

Ingrediënten:
bouquet garni, broodkruim, ganzenvet, gedroogde worst, knoflook, knoflookworst, krabbetjes, kruidnagel, lamsschouder, peper, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, spek, vleesbouillon, witte bonen, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / peulvruchten / varkensvlees / lamsvlees
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:

Basisrunderstoofpotje

Ingrediënten:
boter, bloem, gedroogde rozemarijn, gedroogde tijm, laurierblaadjes, runderbouillon, preien, runderstoofvlees, sukadelappen, knoflook, uien, vlees en winterpenen

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Boeuf Bourguignon

Ingrediënten:
bloem, bourgogne wijn, winterpeen, tomatenpuree, knoflook, krieltjes, laurierblaadjes, magere runderlappen, amsterdamse ui, runderbouillon, sjalot, bleekselderij, ui en zuurkoolspek

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Tenerelle

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, gedroogde paddenstoelen, gehakt van varkensfilet, gerookte pancetta, knoflook, olijfolie, passata, peper, ui, varkensfilet, verse bladpeterselie, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Stoofschotel met mierikswortel

Ingrediënten:
bacon, bloem, champignons, knoflook, magere runderlappen, mierikswortelroom, olijfolie, provençaalse kruiden, runderbouillon, tomatensaus, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Europees
Soort:
vlees
Haal meer recepten op...