Recept uit Margriet kookboek:
Chinese gevulde omelet, foe yong hai
- Ingrediënten:
- aardappelmeel, champignon, ei, garnaal, kippenbouillon, olie, sojasaus, suiker en tomatenketchup
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, bloem, boter, bouillon, chilipeper, citroengras, citroensap, eiwit, gember, kipfilet, knoflook, laos, lichte sojasaus, maïzena, olie, olijfolie, peper, ui, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Simone's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Mijn Recepten: