Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Lamsvlees met sinaasappelsaus
- Ingrediënten:
- bouillonpoeder, bruine basterdsuiker, droge sherry, lamsbout, olie, peper, perssinaasappel, sojasaus, ui en zout
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basterdsuiker, bloem, bospeen, boter, bouquet garni, citroen, citroensap, fijne kristalsuiker, gedroogde kikkererwten, gemberpoeder, jonge spinazie, kaneel, knoflook, koriander, kweeperen, lamsschouder, olie, peper, tomaat, tomatenpuree, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Bartje Boemboe: