Recept uit Sous vide:
Gefrituurde varkensstaart
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, ei, kippenbouillon, knoflook, koolzaadolie, korianderzaad, laurier, panko, peperkorrels, tijm, ui, geel, varkensstaart en wortel
- Soort:
- vlees / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, eidooier, kip, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode paprika, slagroom, ui, water, witte peper, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Noma:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: