Recept uit Sieb's proefschrift:
Kalfsjus
- Ingrediënten:
- bleekselderij, champignons, kalfsafsnijdsel, kalfsbouillon, kippenbouillon, knoflook, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaten, water, wortel en zoete ui
- Soort:
- kalfsvlees / saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, druivenpitolie, havermout, kaneel, kip, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, rode wijn, rozemarijn, ui, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Spis:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Noma:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:
Recept van Eerlijker Eten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: