Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Telor goele kling (Eieren in gekruide kerriesaus)
- Ingrediënten:
- bouillon, ei, javaanse kerrie, maïzena, santen en ui
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, donkere sojasaus, droge sherry, eidooier, eiwit, gedroogde munt, gehakt, gember, griekse yoghurt, ketjap manis, kipfilet, knoflook, lente-ui, olie, olijfolie, peper, sjalot, sojasaus, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: