21 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: baconbasilicumbladerdeegbleekselderijbloembouilloncourgettedroge witte wijnfondgedroogde tijmmelkolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierozemarijnsjalotuiwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:

Raviolini van knolselderij en tijm

Ingrediënten:
00-bloem, boter, eieren, knoflook, knolselderij, olijfolie, parmezaanse kaas, rode spaanse peper, spinazie, tijmblaadjes, truffel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Spinazie-tijmflapjes

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, knoflook, koolzaadolie, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, spinazie, tijm, ui, zachte geitenkaas, zeezout, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Quiche met peterseliewortel en spinazie

Ingrediënten:
bladspinazie, boter, ei, feta, filodeeg, groene olijven, knoflook, peterseliewortel, rode peperoni, suiker, tijm, zout en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Kalkoenrol met boekweitvulling

Ingrediënten:
balsemiekazijn, bleekselderij, boekweit, boekweitgrutten, boter, champignon, droge witte wijn, eiwit, kalkoenborst, kalkoenbouillon, kippenbouillon, knoflook, koudgeperste olijfolie, madeira, medium dry sherry, rodewijnazijn, sjalot, spinazie, tarwekiemen, tijm, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / gevogelte
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Bosduif Wellington met girolles en tijmsaus

Ingrediënten:
arachideolie, bladerdeeg, bloem, boter, citroentijm, eidooier, fleur de sel, gedroogde tijm, gevogeltebouillon, girolles, hazelnootboter, knoflook, peper, piment d'espelette, rode wijn, sesamzaad, sjalot, spinazie, tomatenpuree, wilde duif en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Gevulde pastarol

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boter, droge witte wijn, ei, knoflook, majoraan, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pastadeeg, pecorino, pomodori uit blik, ricotta, spinazie, suiker, tijm, ui, wortel, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Cassoulet met kip en dragon

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, artisjokhart, basilicum, boter, citroen, dragon, dragonazijn, dragonblad, druivenpitolie, ei, groentebouillon, haricots verts, kerstomaat, kippendij, kippenjus, knoflook, little gem, mosterd, sjalot, spinazie, tijm, witte bonen en zonnebloemolie

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Kalkoengalantine

Ingrediënten:
bleekselderij, boerenkool, boter, champignon, citroensap, courgette, eiwit, honing, kalkoen, kalkoenkarkas, kalkoenorganen, knoflook, krenten, laurierblad, nootmuskaatpoeder, parmezaanse kaas, preitjes, rode wijn, saffloerolie, spinazie, tijm, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / feestdagen
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

La paupiette de gargantua - Gigantische gevulde vleesrol

Ingrediënten:
bacon, boter, broodkruim, dijonmosterd, droge witte wijn, ei, épice fines, fond, ham, knoflook, kool, laurier, maïzena, niervet, olie, peper, peterselie, reuzel, rosbief, runderbouillon, runderkogel, snijbiet, spinazie, tijm, ui, varkensnet, vet varkensspek, waterkers, worstvlees, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Épaule d'agneau farcie, Viroflay - Gebraden gevulde lamsschouder

Ingrediënten:
bacon, basilicum, boter, bouillon, broodkruim, bruine fond, champignons, droge witte wijn, ei, fond, ganzenvet, hamvet, knoflook, lamsbotten, lamsschouder, laurier, lente-ui, maïzena, melk, olie, peper, peterselie, reuzel, rozemarijn, sjalot, spinazie, tijm, ui, varkenszwoerd, vet spek, waterkers, wijn, winterwortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Millefeuille aux écrivisses - Bladerdeeg gevuld met rivierkreeftjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, boter, cognac, crème fraîche, dragom, eidooier, groene asperges, kervel, knoflook, laurier, noilly prat, olijfolie, peper, peperkorrels, peterseliestengel, prei, rivierkreeftjes, rode port, spinazie, tijm, tomaten, ui, visfumet, witte wijn, wortel, zout en zwezerik

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
kalfsvlees / orgaanvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Groene pannenkoeken met pompoenchips

Ingrediënten:
basilicum, beslag, boter, ei, extra vergine olijfolie, bloem, gist, knoflook, kruiden, melk, pannenkoeken, peper en zout, pompoen, sjalot, sjalotje, spinazie, taart, peterselie, knoflook en zout

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Duitse raviolikussentjes

Ingrediënten:
bloem, eieren, gezouten boter, kruiden, nootmuskaat, olijfolie, peper, pijnboompitten, rode uien, roomkaas, spekblokjes, knoflook en wilde spinazie

Keuken:
Duits
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Anne Wilson - Koken met kruiden

Recept uit Koken met kruiden:

Gekruide kippenpastei

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, droge witte wijn, ei, groenten, kip, knoflook, melk, peterselie, room, tijm en waterkers

Soort:
gevogelte
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Koolrolletjes - golabki

Ingrediënten:
boter, ei, gehakt, groente, kippenbouillon, knoflook, meel, rijst, suiker, tijm, tomaat, ui, witte kool, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Pools
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: Marokkaans groentepakketje uit de oven

Ingrediënten:
aubergine, cherrytomaten, courgette, courgette, eieren, flespompoen, groenten, knoflook, kruidenmix, olie, olijfolie, paprika, peper, pitten, pompoen, ras el hanout, rode paprika, rode uien, rozemarijn, tijm, knoflook, tijm, tomaten, uien, verse rozemarijn, vlees, zeezout, 
zout en peper en zuivel