Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, courgette, droge witte wijn, ei, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, tomaat, tomatenpuree, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Amuse / diner / voorgerecht uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: