Recept uit Margriet kookboek:
Kabeljauwstaart met tomaten
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, citroensap, droge witte wijn, kabeljauwstaart, margarine, paneermeel, tijm, tomaat en ui
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, suiker, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De pastabijbel: