Recept van Food & Friends:
Eclairs met advocaat en slagroom
- Ingrediënten:
- eidooier, eieren, bloem, boter, kristalsuiker, zout, slagroom, vanillestokje, volle melk en water
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, deeg, eiwit, fruit, knoflook, kristalsuiker, maïzena, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, poedersuiker, pure chocolade, room, suiker, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Bij de koffie uit Bakboek:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Frankrijk:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Diner / nagerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / lunch uit Heerlijk Parijs:
Recept uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:
Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het beste van Roger van Damme:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Moro Londen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / nagerecht uit Twaalf:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit De banketbakker: