Recept uit Koken voor elke dag:
Wortel-garnalenroomsoep
- Ingrediënten:
- bloem, grijze garnalen, room, sluimererwten, tabasco, tomaten, uien, vetstof, visbouillon en wortelen
- Soort:
- soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, boter, citroensap, cognac, droge witte wijn, eidooier, kip, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toprecepten voor de sifon:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: