Diner / nagerecht uit Spaans koken:
Vijgen gevuld met walnoten en honing
- Ingrediënten:
- bruine suiker, gedroogde vijgen, honing, kaneelpoeder, kaneelstokje, rode wijn, sinaasappelsap, sinaasappelschil, walnoten en yoghurt
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, blanke amandelen, bloem, boter, citroensap, citroenschil, cognac, fruit, gedroogde vijgen, gember, kaneel, kaneelpoeder, kruidnagel, nootmuskaat, noten, olijfolie, poedersuiker, sinaasappelschil, vloeibare honing, water, yoghurt, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Spaans koken:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept van Onze Franse keuken:
Traktatie uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht uit Allerlekkerst Zomer:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Moro Londen:
Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Anatolië:
Bij de koffie uit Hoe dan?!:
Recept van KeukenLiefde:
Diner / nagerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Te gast bij Jamie:
Traktatie uit De dikke vegetariër:
Recept uit Elke zondag heerlijk taart:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: