Diner / nagerecht uit Polpo:
Semifreddo van walnoten & honing
- Ingrediënten:
- ei, honing, ijshoorn, marsala, plantaardige olie, slagroom, walnoten en witte basterdsuiker
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | anijs, appel, banaan, bloem, boter, citroen, citroensap, dille, ei, feta, fijne kristalsuiker, fruit, havermout, kaneel, kristalsuiker, melk, noten, peer, perzik, poedersuiker, pure chocolade, room, suiker, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Polpo:
Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:
Ontbijt / diner / nagerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Recept van Food & Friends:
Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit Appels en peren:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / nagerecht uit Margriet kookboek:
Diner / nagerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Snack of tussendoortje uit Ingrediënten:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Diner / tussengerecht / bij de koffie uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Diner / nagerecht uit Moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bij de koffie uit Italiaanse patisserie:
Recept uit Koken voor elke dag: