Diner / nagerecht uit Eten in Italie:
Rum baba
- Ingrediënten:
- 00-bloem, abrikozenjam, biergist, boter, citroenschil, donkere rum, ei, kristalsuiker, melk, sinaasappelschil, suiker en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bittere chocolade, bruine rum, citroen, citroenrasp, citroensap, cognac, ei, eidooier, eiwit, gist, kaneel, kristalsuiker, melk, poedersuiker, room, slagroom, suiker, walnoten, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Eten in Italie:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bij de koffie uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Mavis kookt:
Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Elseviers culinaire atlas:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit De banketbakker:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek: