Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
In olie gepocheerde forel
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, dille, dragon, forelfilet, limoenrasp, limoensap, olijfolie, tijm en venkelloof
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, munt, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-03:
Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-03:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-11:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Recept van Food & Friends:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks: