183 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotereiknoflookkruidenkruidnagellaurierlaurierbladnootmuskaatolieolijfoliepeperpeterselierode wijnrunderbouillonrunderlappenrunderstoofvleestomaatvleeswaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Gestoofd rundvlees met ansjovis en tijm

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bleekselderij, bloem, braadvet, foelie, knoflook, marsala, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, runderstoofvlees, tijm, tomatenpuree, ui en wortel

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Stoofvlees

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bleekselderij, knoflook, marsala, rode wijn, sukadelappen, tijm, tomatenpuree, ui, vleesbouillon en winterpeen

Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Daisy

Recept van Lekker Happen:

Stoofvlees met kriek

Ingrediënten:
boter, grove mosterd, kersenjam, kruidnagels, laurierblaadjes, peper, runderstoofvlees, tijm, knoflook, uien en zout

Een recept uit Simone van den Berg

Recept van Simone's Kitchen:

stoofvlees met bier en koffie

Ingrediënten:
azijn, balsamicoazijn, champignons, donker bier, bloem, laurierblaadje, ontbijtkoek, pils, riblappen, rode paprika, runderbouillon, runderfond, sterke koffie, knoflook, tijm, uien, vet en 
zout en peper

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Boeuf Bourguignon (stoofvlees met wijn)

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, doorregen runderlappen, knoflook, laurier, magere spekreepjes, olijfolie, runderbouillon, runderlappen, spekreepjes, stooflappen, tijm, tomaat, uien, wijn en winterpeen

Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje 2 notities

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:

Vleespastei met pastinaak

Ingrediënten:
appelcider, bladerdeeg, bloem, boter, ei, gemalen kruidnagel, kaneel, nootmuskaat, olijfolie, pastinaken, runderbouillon, runderstoofvlees, tijm, ui en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Boeuf bourguignon

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, champignon, knoflook, laurier, ontbijtspek, peper, peterselie, rode wijn, sucadelap, tijm, ui en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Zoervleisj

Ingrediënten:
appelstroop, azijn, bosuitjes, boter, doorregen runderlappen, gezouten roomboter, jeneverbessen, kruidnagels, laurierblaadjes, mosterd, olie, ontbijtkoek, prei, rode wijn, bleekselderij, tijm, tomaten, uien, vis, winterwortels en zout

Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Recept uit Jamie's dinners:

Eenvoudige lasagna uit de oven

Ingrediënten:
ansjovis, buikspek, butternut-pompoen, crème fraîche, gedroogde rode peper, kruiden, gerookte bacon, kaneel, knoflook, korianderzaad, lasagnavellen, laurier, melk, mozzarella, pancetta, parmezaanse kaas, rode wijn, runderschenkel, stooflappen, tomaat in blik, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Haal meer recepten op...