Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Sint-jakobsvruchten gestoomd met sojasaus
- Ingrediënten:
- bosui, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, sint-jakobsschelp, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, broccoli, bruine suiker, chilisaus, gember, honing, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, limoen, limoensap, maïzena, olie, peper, plantaardige olie, sesamolie, sesamzaad, suiker, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Rauw:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Diner / voorgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Amuse / diner uit Retour Japan:
Buffet uit Wrap 'n roll:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll: