Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Gember-sojasaus
- Ingrediënten:
- boter, gember, gember-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, peper, bladpeterselie, sojasaus, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bleekselderij, boter, bouillon, donkere sesamolie, donkere sojasaus, droge sherry, druivenpitolie, ei, gember, kipfilet, koriander, lente-ui, maïsolie, maïzena, olie, paksoi, peper, rijstwijn, sesamolie, suiker, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Lunch uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Ontbijt / diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Recept uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Nopi:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Avondmaal uit Fresh en light:
Diner uit Fresh en light:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:
Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan: