Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Eekhoorntjesbrood met aardappelnoedels en gesmoorde ui
- Ingrediënten:
- aardappelnoedels, boter, eekhoorntjesbrood, ui, peterselie en tijm
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, pappardelle, parmezaanse kaas, penne, peper, peterselie, ricotta, room, sjalot, tagliatelle, tijm, water, ziti, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: