39 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebloemboterbouillonbroccolicourgettefruitgroentelaurierolieolijfoliepaprikapeperpreirijstselderijtaugétijmtomatenpureeuivleeswortelzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Hutspot met varkensvlees

Ingrediënten:
braadworst, knoflook, laurier, mosterd, peper, peterselie, prei, raap, savooiekool, selderij, spruiten, tijm, ui, varkensoren, varkenspoten, varkenstong, varkensvet, varkensvlees, water, wit vers spek, wortel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht / varkensvlees
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Ontbijt / diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Rijstsoep met varkensvlees - khao tom moo

Ingrediënten:
bai pak chee, bleekselderij, galangapoeder, jasmijnrijst, khao suay, kha pon, knoflook, kratiem, maggi, nam pla, olie, thaise vissaus, varkensgehakt, verse koriander, water en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / soep/bouillon / rijst
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Spring Rolls / Lenterol

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, ei, garnalen, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, mager varkensvlees, paddenstoelen, taugé, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Bijgerecht uit Cajun koken:

Creoolse kidneybonen

Ingrediënten:
bleekselderij, cajunkruiden, gedroogde kidneybonen, gedroogde oregano, groene paprika, knoflook, laurier, pimentpoeder, ui, varkenspoot en water

Keuken:
Cajun
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Stevige zeevruchtensoep met migas

Ingrediënten:
babypijlinktvis, bleekselderij, brood, cayennepeper, fino sherry, garnalen, gemalen venkelzaad, gezeefde tomaten, ham, heek, jamón, knoflook, laurierblad, lente ui, mosselen, mul, olijfolie, passata, pikant gerookt paprikapoeder, prosciutto, rode ui, saffraandraadjes, sinaasappelschil, snapper, venusschelp, verse tijm, visbouillon, visfilet, vongole, water, wortel, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Soupe aux choux (Garbure) - Maaltijdsoep van kool

Ingrediënten:
aardappelen, bleekselderij, chilipoeder, gedroogde witte bonen, hamschijf, knoflook, kool, kruidnagel, laurier, majoraan, ontbijtspek, peperkorrels, peterselie, raapjes, rookspek, stokbrood, tijm, ui, water, witte bonen, witte bonen uit blik, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Nasi Goreng

Ingrediënten:
bosui, djinten, ketjap, ketoembar, kipfilet, kleine gepelde garnalen, knoflook, langkorrelrijst, margarine, peper, sambal, selderij, ui, varkensvlees, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
rijst / gevogelte / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Tien groenten stoofpot - tom jabchai

Ingrediënten:
bai pak chee, bleekselderij, chinese broccoli, knoflook, kratiem, lente-ui, moeraskool, olie, paksoi, savooiekool, snijbiet, sojasaus, spinazie, suiker, varkenslapjes, verse koriander, water, witte kool, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Thais
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Recept uit Varkensvlees:

Varkensfond

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, grof zeezout, honing, knoflook, olijfolie, peper, rode wijnazijn, sjalot, soepkruiden, tomaat, varkensbotten, vernaccia-azijn, water en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Terrine van varkenskop in savooiekool

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, dijonmosterd, dragon, droge witte wijn, ei, knoflook, krulpeterselie, laurierblad, olijfolie, pistachenoten, savooiekool, tijm, ui, varkenskop, water, winterpeen en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Sauce tomate - Tomatensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, fond, gekookte ham, knoflook, laurier, mager spek, olie, peterselie, runderbouillon, suiker, tijm, tomaten, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Bami Goreng

Ingrediënten:
bamboescheuten, bosui, gedroogde chinese paddenstoelen, kippenbouillon, knoflook, margarine, mie, olie, peper, prei, selderij, selderijblaadjes, sojasaus, taugé, varkensfricandeau, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
noedels
Een recept uit Daisy

Recept van Lekker Happen:

Coq au vin

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, kippendijfilet, kippenbouillon, peper, rode wijn, spekreepjes, bleekselderij, tijm, knoflook, water, wortels, zilveruitjes en zout

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Eetdagboek: Detox Week 1

Ingrediënten:
aardappels, aardappeltjes, aardbeien, alcohol, amandelmelk, appel, appelsap, avocado, banaan, bieslook, bietjes, blauwe bessen, bleekselderij, bloemkool, bouillon, broccoli, broodje, champignons, chocolade, citroen, courgette, drumsticks, eieren, feta, frambozen, geitenkaas, kip, gember, noten, gojibessen, granaatappel, grapefruit, groene paprika, groene thee, groente, water, hennepzaad, jam, jus, kamille, kerrie, ketchup, kikkererwten, knoflook, komkommer, koolrabi, mayonaise, noten, omelet en peper

Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Bourgondische runderstoofschotel

Ingrediënten:
atkins bake mix, bleekselderij, boter, droge rode wijn, gedroogde tijm, kleine champignons, knoflook, laurier, olijfolie, ontbijtspek, runderlende, runderribstuk, ui, water, wortel en zoutarme runderbouillon

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:

Varkenszwoerd op Picchi's wijze

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bleekselderijhart, knoflook, laurier, olie, peper, rozemarijn, salie, spaanse peper, tomaat, ui, varkenszwoerd, water, wortel en zout

Soort:
bouillon
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Eetdagboek: Detox Week 3

Ingrediënten:
aardappels, appel, aubergine, avocado, banaan, bessen, bieslook, blauwe bessen, bleekselderij, broccoli, brood, champignons, citroen, courgette, doperwtjes, ei, eiwitten, feta, frambozen, geitenyoghurt, gele paprika, noten, granola, grapefruit, groene thee, groente, hazelnoot, water, hennepzaad, honing, hummus, jus, kabeljauw, kamille, knoflook, knoflookmayonaise, kokos, kokoswater, komkommer, linzen, lychee, mayonaise, noten, omelet, pecorino, prei, rijst, rijstwafel, rode biet en rode peper

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Milanese pens - trippa alla milanese

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, gedroogde witte bonen, knoflook, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, pens, peper, tomaten, ui, verse salieblaadjes, vleesbouillon, water, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / orgaanvlees
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Rode bonen met rijst

Ingrediënten:
andouillettes, kidneybonen, knoflooktenen, laurierblad, mexicaanse rode bonen, olie, paprika, peper, rijst, selderijstengel, sjalot, ui, varkensschenkel, water, witte beuling en zout

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
vlees / rijst / orgaanvlees
Haal meer recepten op...