Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Gember-sojasaus
- Ingrediënten:
- boter, gember, gember-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, peper, bladpeterselie, sojasaus, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, citroensap, donkere sojasaus, droge sherry, ei, ketjap manis, kippenbouillon, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoensap, maïzena, olie, peper, rijstazijn, sambal oelek, sesamolie, sjalot, suiker, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Bijgerecht uit Heerlijke gerechten om te delen:
Recept uit NAJAT:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit De Urban Cook: