58 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbroodeigroentebouillonkaasknoflooklaurierolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnsjalotsuikertijmuiwaterzeezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Paddestoelen-notenpaté

Ingrediënten:
belegen kaas, cashewnoten, ei, knoflook, olijfolie, paddestoelen, peper, rode ui, verse peterselie, verse rozemarijn, wortel en zout

Soort:
vegetarisch / paté/terrine
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Hertenbout met paddestoelen - ciervo a la motañesa

Ingrediënten:
bloem, hertenbout, knoflook, laurierblad, olijfolie, paddestoelen, peper, rode wijn, rookspek, rozemarijn, serranoham, sjalot, tijm, tomaat, verse peterselie, vleesbouillon, wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Paddenstoelen en parelgortsoep

Ingrediënten:
champignons, gedroogde funghi porcini, laurier, olijfolie, paddenstoelenbouillon, parelgort, portobello, shiitake, sojasaus, wortel, zijdetofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Oost-Europees
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kasja met paddenstoelen

Ingrediënten:
boter, champignon, groentebouillon, kasja, kastanjechampignon, neutrale olie, paddenstoelen, peper, portobello, shiitake, winterwortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Hazenpeper met jeneverbes

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, haas, jeneverbes, karnemelk, laurier, paddestoelen, peper, prei, rode port, rode wijn, shiitake, slagroom, ui, wildbouillon, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
wild
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Paddenstoelenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, champignons, druivenpitolie, gedroogde chinese paddenstoelen, gedroogde funghi porcini, gedroogde shiitake, laurier, maïsolie, peterselie, prei, sjalot, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Geklaarde bouillon met garnituur

Ingrediënten:
citroengras, courgette, eiwit, enokipaddestoelen, fleur de sel, garnalenfond, garnalenkoppen, garnalenpantsers, gember, korianderblaadjes, peultjes, prei, rode chilipeper, shiitakes, taugé, venkel en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
bouillon
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / avondmaal uit Veg!:

Winterse roerbak met Chinees vijfkruidenpoeder

Ingrediënten:
champignons, chinees vijfkruidenpoeder, kastanjechampignons, knoflook, limoensap, pastinaak, rijstwijn, rode chilipeper, shiitake, sjalot, snelkookeiernoedels, sojasaus, spruitjes, suiker, ui, wortel, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:

Mushroom Tea / Paddenstoelen thee

Ingrediënten:
champignons, gember, knoflook, oesterzwammen, peperkorrels, peterselie, prei, shii-take, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel en zout

Soort:
soep/bouillon / vegan / paddenstoelen
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Basmati met notenpilav

Ingrediënten:
basmatirijst, cashewnoten, gemalen koriander, groentebouillon, kardemompeul, knoflook, komijnzaad, laurierblad, paddestoel, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, walnoten, wortel, zonnebloemolie, zout en zwart mosterdzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

3 eenvoudige vervangingen voor risotto met paddenstoelen

Ingrediënten:
arboriorijst, bieten, bloemkool, boter, broccoli, doperwt, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillon, koolraap, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peultjes, portobello, risotto, rondkorrelrijst, saffraan, shiitake, sperziebonen, sugarsnaps, ui, water, witte wijn, wortel, wortelgroenten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:

Ragout van fazant

Ingrediënten:
boter, cognac, demi-glace, fazant, ganzenlever, laurier, paddestoelen, peper, peterselie, rode wijn, sjalot, tijm, truffel, truffelolie, ui, wortel en zout

Soort:
stoofgerecht / wild / gevogelte
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Wildzwijngebraad - jabalí en salsa

Ingrediënten:
aardappel, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, paddestoelen, rode wijn, ui, verse tijm, vleestomaat, wild zwijn lende, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Bijgerecht / avondmaal uit Noedels:

Vegetarische udonstoofschotel

Ingrediënten:
broccoli, chilipoeder, chinese kool, kastanjechampignons, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, paksoi, pindaolie, sesamolie, sesampasta, shii-take, sjalot, suiker, tahin, udonnoedels, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Wilde rijst met paddenstoelen

Ingrediënten:
boter, graan, groente, laurierblad, olijfolie, paddenstoelen, peper, peterselie, shiitake, wilde rijst en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / rijst / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:

Hummer mit Steinpilzen / Kreeft met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, champagneazijn, citroensap, cocktailtomaten, cognac, dragon, eekhoorntjesbrood, knoflook, kreeft, olijfolie, paddenstoelen, peper, peterselie, schorseneren, sjalot, tomatenpuree, visfond, witte wijn, witte wijnazijn, wortel en zeezout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Extra smakelijke stoofpot van gerst en paddenstoelen

Ingrediënten:
aardappelen, bleekselderij, groentebouillon, knoflook, olijfolie, paddenstoel, peper, peterselie, tijm, ui, winterwortel, wortels en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Paddenstoelensoep

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, boter, dille, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillon, kervel, knoflook, koolzaadolie, mosterdpoeder, olijfolie, paddenstoelen, paddenstoelenbouillon, peterselie, tijm, ui, vegetarisch niervet, wortel, zeezout, zelfrijzend bakmeel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...