Recept van What's that smell:
Indiase rode-linzensoep met kokosmelk
- Ingrediënten:
- groentebouillon, koriander, gemberpoeder, gemalen komijn, korianderpoeder, sambal, rode linzen, tomaat in blik, kokosmelk, limoen, olijfolie, knoflook, ui en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, citroengras, citroensap, garam masala, gember, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, komijn, komijnzaad, koriander, kurkuma, laos, olie, peper, plantaardige olie, suiker, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van What's that smell:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / lunch / avondmaal uit Kook met Jamie:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De geur van witte rijst:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het insectenkookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Bijgerecht uit Bonen!:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Buffet / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie: