Basisrecept uit 1080 recepten:
Basis lamspootjes bereiden
- Ingrediënten:
- alcohol, bloem, citroensap, knoflook, kruidnagel, lamspoot, laurierblad, ui, verse peterselie, verse tijm, water en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, bleekselderij, boter, cayennepeper, citroensap, cognac, ei, eidooier, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, ui, witte peper, witte wijn, wortel, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Bijgerecht / basisrecept uit Provence:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept van Duizenden1dag:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken: