Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Sous-vide ossenstaart
- Ingrediënten:
- jeneverbes, knoflook, laurier, ossenstaart, rode wijn, runderbouillon, rundvlees en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, boter, bouillon, fond, jeneverbes, kalfsbotten, knoflook, komijn, kruidnagel, lardons, laurier, olijfolie, oregano, ossenstaart, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, rode wijn, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Mijn Recepten: