Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Gember-sojasaus
- Ingrediënten:
- boter, gember, gember-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, peper, bladpeterselie, sojasaus, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, bouillon, citroensap, donkere sojasaus, droge sherry, ei, gember, ketjap manis, lente-ui, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, olie, peper, prei, rijstwijn, sesamolie, sherry, sjalot, suiker, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Diner / hoofdgerecht uit Noedels:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Lunch / avondmaal uit Noedels:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit NAJAT:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Smaak van china:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming: