Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Spaghetti met knoflook en basilicum
- Ingrediënten:
- knoflook, olijfolie, spaghetti, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, kruiden, olie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pijnboompitten, rode paprika, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Thug kitchen:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Avondmaal uit Noedels:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Diner / lunch / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Heerlijke gerechten om te delen:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: