575 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbloemcitroensapdragondroge witte wijneikervelknoflookmelkolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieroomsjalotslagroomtijmtomaatuiwaterwortelzeezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Aubergineravioli met boter

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, boter, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, tomaat, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Italiaanse boter

Ingrediënten:
basilicum, parmezaanse kaas, knoflook, boter, versgemalen zwarte peper, zeezout en zongedroogde tomaatjes

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Italiaanse boter

Ingrediënten:
basilicum, parmezaanse kaas, knoflook, ongezouten roomboter, versgemalen zwarte peper, zeezout en zongedroogde tomaatjes

Een recept uit  - Het gouden bakboek

Snack of tussendoortje uit Het gouden bakboek:

Basilicum- en aardbeiscones

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeienjam, basilicum, boter, karnemelk, lichtbruine suiker, melk, room, speltbloem, zeezout en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / koek en gebak
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Tagliatelle met kruiden

Ingrediënten:
basilicum, boter, chilipoeder, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, groentebouillon, knoflook, laurierblad, munt, peterselie, rozemarijn, salie, sjalot, tagliatelle, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Risotto met kruiden

Ingrediënten:
arboriorijst, basilicum, boter, dille, groentebouillon, kervel, marjolein, munt, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rijst, rondkorrelige rijst, saffraan, water, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Kruiden en kaassoufflé

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bloem, boter, cayennepeper, cheddar, dille, dragon, eidooier, eiwit, emmentaler, kervel, majoraan, melk, monterey jack kaas, mosterdpoeder, munt, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, roquefort, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Levine van Doorne - Brood

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:

Knoflookbroodjes met kruiden

Ingrediënten:
droge gist, boter, kruiden, olijfolie, semolina, tarwebloem, water en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Boter, rood-groen

Ingrediënten:
boter, groene kruiden, knoflookpoeder, rode paprika uit pot, sjalot en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / samengestelde boter
Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Toscaanse boterige zalm

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroen, extra vergine olijfolie, gehakt, kruiden, gemalen zwarte peper, kerstomaat, parmezaanse kaas, room, spinazie, knoflook, zalmfilets en zout

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Spaghetti met citroen en basilicum

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroenrasp, citroensap, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, spaghetti, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Tomatensoep met macaroni en basilicum

Ingrediënten:
boter, macaroni, peper, pijpjesmacaroni, slagroom, soeptomaat, tomaat, ui, verse basilicum, vleesbouillon, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pansotti met kruiden en kaas

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, ei, extra vierge olijfolie, knoflook, majoraan, oregano, panna da cucina, parmezaanse kaas, pastadeeg met kruiden, peterselie, ricotta, room, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zomerkeuken:

Risotto met verse kruiden

Ingrediënten:
arboriorijst, basilicum, bieslook, bladpeterselie, boter, droge witte wijn, groentebouillon, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, ui, wilde rijst, zout en zwarte peper

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:

Roerei met verse kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, dragon, ei, kervel, munt, olijfolie, oregano, peterselie, room, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Quiche met prei en kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, halfvolle room, hartig korstdeeg, kervel, melk, olijfolie, peterselie, prei, room, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / vegetarisch
Haal meer recepten op...