786 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemcitroensapdragondroge witte wijneieidooiergroentebouillonkippenbouillonknoflooklauriermelknootmuskaatolijfoliepeperpeterseliepreiroomtijmuiwaterwitte peperwitte wijnwortelzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Biefstuk tartaar in roomsaus met samengestelde boter

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, dragon, ei, fond, kervel, knoflookboter, kruidenboter, mager rundvlees, merg, mosterdboter, niervet, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, peterselieboter, runderbouillon, sjalottenboter, slagroom, slakkenboter, spek, tijm, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Witte botersaus

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, peper, sjalot, slagroom en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Paddestoelen cappuccino

Ingrediënten:
boter, cognac, kastanjechampignon, oestersaus, peper, sjalot, slagroom, tijm, vleesfond en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gevulde zeebaars - bar farci

Ingrediënten:
champignon, crème fraîche, droge witte wijn, gezouten boter, oud brood, peper, pollak, sjalot, slagroom, spinazie, zeebaars, zeebrasem, zout en zuring

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Recept uit Koken in een duinpan:

Duivensaus

Ingrediënten:
boter, bouillon van duivenkarkassen, peper, sjalot, slagroom en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Haal meer recepten op...