Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Sint-jakobsvruchten gestoomd met sojasaus
- Ingrediënten:
- bosui, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, sint-jakobsschelp, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gember, ketjap benteng manis, ketjap manis, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoensap, maïzena, olie, peper, prei, sambal oelek, sesamolie, sjalot, suiker, taugé, ui, water, wortel, zoete indonesische sojasaus |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit The big green egg book: