Makreel Met Pruimen Ketjaplak En Rabarberchutney

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 63 in The big green egg book .

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Bereidingstijd:
6 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gegratineerde rabarber

Serveersuggestie Gegratineerde rabarber

Rabarber met ahornsiroop en meringuelaagje

Een recept uit delicious. magazine - 2015-01

Rabarbersorbet

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Rabarber met butterscotchsaus

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2