Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Vlaamse karbonade
- Ingrediënten:
- bier, brood, dunne lende, laurier, meel, mosterd, olie, rundernek, runderschouder, suikerklontjes, tijm, ui en water
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bier, boter, bruine basterdsuiker, bruine suiker, citroen, citroensap, fruit, gember, gula djawa, kaneelstokje, ketjap, ketjap manis, knoflook, kruiden, olie, peper, rundvlees, sjalot, tijm, trassi, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Food en So Much More:
Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: