66 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbloemcitroendroge witte wijneikippenbouillonknoflookkruidenoliepancettaparmezaanse kaaspeperpeterselierauwe hamrozemarijntijmuiverse salieblaadjeswaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Varkenscarré met kardoens - carré con i cardi

Ingrediënten:
boter, gedroogde rozijnen, gedroogde salie, kardoens, knoflook, kruidnagel, olijfolie, pancetta, rode wijn, tomaten uit blik, ui, varkenscarré, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / varkensvlees / groente
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Filetto di maiale con crosta di mostarda e borlotti

Ingrediënten:
bleekselderij, borlottibonen, boter, broodkruim, groene chilipeper, knoflook, mosterdfruit, olijfolie, pancetta, peper, peterselie, plantaardige olie, raapstelen, salie, tomatenpassata, varkenshaas, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Zalmsaltimbocca met krieltjes en gremolata

Ingrediënten:
aardappelen, citroen, extra vergine olijfolie, pijnboompitten, ham, jonge spinazie, boter, knoflooktenen, krielaardappeltjes, olijfolie, pancetta, plantaardige olie, salie, slablaadjes, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper, zalmfilets en zout

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gebraden kalfsborst - petto al forno

Ingrediënten:
boter, olijfolie, peper, rauwe ham, uitgebeende kalfsborst, verse rozemarijn, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / kalfsvlees
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:

Stukjes varkenslende met doperwten

Ingrediënten:
bloem, boter, culatello, doperwten, knoflook, koolbladeren, olie, oregano, peper, rozemarijn, salie, tomaat, ui, varkenslende, witte wijn en zout

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pasta of risotto met kippenleversaus

Ingrediënten:
boter, droge witte vermout, kippenlevers, knoflook, pancetta, pappardelle, parmezaanse kaas, plantaardige olie, prosciutto, risotto met parmezaanse kaas, rundergehakt, salie, sjalot, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / pasta/noodles
Haal meer recepten op...