18 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapdijonmosterddroge witte wijnhalf-om-halfgehaktkalkoenknoflookkruidenlauriermarsalamozzarellaolijfolieontbijtspekpancettaparmahamparmezaanse kaaspeperpeterselieroomrozemarijnuiverse salieblaadjeswortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Minestronesoep Met Boerenkoolchips Of Gefrituurde Salie

Ingrediënten:
boerenkoolbladeren, cannellinibonen, droge witte wijn, tomaat, gerookt spek, laurierblaadje, kippenbouillon, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pasta, salie, bleekselderij, strozzapreti, knoflook, tomatenpuree, wortel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pipe rigate met doperwten en ham

Ingrediënten:
boter, diepvrieserwtjes, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, panna da cucina, parmaham, peterselie, pipe rigate, prosciutto crudo, room, kruiden, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Parelhoen met kool

Ingrediënten:
eendenvet, gevogeltebouillon, groene kool, parelhoen, rookspek, salie, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Ravioli di coda di manzo - Ossenstaartravioli

Ingrediënten:
banaansjalot, eierpastadeeg, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, ossenstaart, parmezaanse kaas, rozemarijn, salie, tomatenpuree, varkensbuik, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Porchetta

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, cranberry's, gedroogde abrikozen, gerookte pancetta, kippenbouillon, kippenlever, krenten, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitjes, rode ui, rozijnen, salie, varkensfilet, venkelzaad, vinsanto, witte wijn en wortel

Soort:
vlees / gevogelte / feestdagen
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Slavinken

Ingrediënten:
allesbinder, boter, gehaktkruiden, half-om-halfgehakt, kippenbouillon, maïzena, marsala, ontbijtspek, pancetta, salie, slavink, ui en witte wijn

Soort:
vlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Saltimbocca

Ingrediënten:
bloem, boter, kalfsschnitzel, kippenbouillon, marsala, olijfolie, parmaham, salie en witte wijn

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Varkenskarbonade met gesmoorde rodekool

Ingrediënten:
dijonmosterd, geklaarde boter, gemalen kruidnagel, kippenbouillon, knoflook, moesappel, peper, rodekool, rode wijn, rode-wijnazijn, room, salieblaadjes, ui, varkenskarbonade, verse salieblaadjes, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Lever met spek

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, citroensap, ontbijtspek, runderlever, verse salieblaadjes, witte peper, witte wijn en zout

Soort:
orgaanvlees
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Kalkoenrol met ham en mozzarella

Ingrediënten:
broodkruim, droge witte wijn, ham, kalkoen, kalkoenbouillon, kippenbouillon, koudgeperste olijfolie, magere yoghurt, mozzarella, salie, tomaat, versgemalen zwarte peper, voorjaarsui en zout

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Kippenpoten met gierstvulling

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, gierst, kippenbouillon, kippenpoot, mozzarella, prosciutto, rozemarijn, saffloerolie, salie, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Kalkoen gevuld met kastanjepuree en prosciutto

Ingrediënten:
droge marsala, droge witte wijn, ei, gedroogde salie, gehakt, half-om-halfgehakt, kalkoen, kastanjepuree, kippenbouillon, kippengehakt, cayennepeper, prosciutto, salie, slagroom, bleekselderij, rozemarijn, ui, salie, wortel en boter