Basisrecept uit Smaakvrienden:
WItte wijnsaus
- Ingrediënten:
- boter, groentebouillon, room, sjalot, visbouillon, witte peper, witte wijn en zeezout
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, risottorijst, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis: