71 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloemchampignoncourgetteeigroentebouillonkruidenlauriernootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirode wijnsjalottijmuiwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Pien Wekking - Pien laat haar eten zien

Diner / hoofdgerecht uit Pien laat haar eten zien:

Boeuf bourguignon

Ingrediënten:
bloem, kastanjechampignons, knoflook, peper en zout, rode wijn, roomboter, rozemarijn, runderstooflappen, spekblokjes, tijm, tomatenpuree, ui en winterpeen

Keuken:
Mediterraans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Veggie & Vegan hamburgers: kastanje-paddenstoelen-pastinaakpatty

Ingrediënten:
boter, broodjes, burger, hamburgers, eekhoorntjesbrood, feta, boter, groentebouillon, halloumi, hamburgerbroodjes, hamburgers, kastanjechampignons, kastanjes, kerstomaat, knoflook, kruiden, olie, paddenstoelen, paneermeel, pastinaak, peper en zout, peperkorrels, peterselie, peterselieblad, plantaardige olie, provençaalse kruiden, rode wijn, room, rozemarijn, rozemarijnnaaldjes, sjalotten, rozemarijn en tomaten

Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Roergebakken kippenlever

Ingrediënten:
boter, cantharel, champignon, citroenrasp, grotchampignons, kippenlever, knoflook, medium dry sherry, verse peterselie, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper, witbrood en zout

Keuken:
Europees / Mediterraans
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Kipfricassee met waterkers

Ingrediënten:
boter, champignon, droge witte wijn, kippenbouillon, kippendij, knoflook, magere yoghurt, maïzena, room, rozemarijn, sjalot, tijm, waterkers, wortel en zout

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Fazant met paddenstoelen - fagiano con i funghi

Ingrediënten:
boter, cantharel, champignon, fazant, gekookte ham, groene olijven zonder pit, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, sjalot, ui, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte / gevogelte / feestdagen
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Runderstoof met knolselderij

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, crème fraîche, knoflook, kruidnagel, laurier, peper, prei, rozemarijn, runderbouillon, runderstoofvlees, selderijknol, sjalot, ui, winterwortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Parelhoenstoofschotel

Ingrediënten:
allesbinder, boter, cayennepeper, champignons, courgette, crème fraîche, knoflook, oregano, parelhoen, rode paprika, rozemarijn, shiitake, sjalot, slagroom, ui, witte wijn, worcestershiresaus en zout

Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Recept uit Rijksmuseum kookboek:

Wildragout

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, knoflook, laurierblad, peper, rode wijn, rookspek, rozemarijn, ui, wild, wildfond, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
wild
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kip in wijn - coq au vin

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, champignon, cognac, croutons, kip, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, ontbijtspek, peper, plantaardige olie, rode bourgogne, suiker, verse peterselie, verse rozemarijn, verse tijm, zilveruitjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Coq au vin

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, cognac, droge rode wijn, knoflook, laurierblad, maïskip, margarine, ontbijtspek, peterselie, rozemarijn, sjalot en tijm

Haal meer recepten op...