15 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: baconbleekselderijbloemboterbouilloncognacdroge witte wijneikippenboutknoflookkruidenlauriermaïzenaolijfoliepancettapeterselieroomsaliesjalottijmtomatenpureeuiwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kip met wijn en roomsaus

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, champignons, cognac, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, kippenbout, knoflook, maïzena, peterselie, room, rozemarijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pipe rigate met doperwten en ham

Ingrediënten:
boter, diepvrieserwtjes, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, panna da cucina, parmaham, peterselie, pipe rigate, prosciutto crudo, room, kruiden, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Varkenshaas met cashewnoten en sinaasappelvulling

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine basmatirijst, cashewnoten, droge witte wijn, kippenbouillon, sinaasappel, sultanarozijnen, ui, varkenshaas, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Ravioli di coda di manzo - Ossenstaartravioli

Ingrediënten:
banaansjalot, eierpastadeeg, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, ossenstaart, parmezaanse kaas, rozemarijn, salie, tomatenpuree, varkensbuik, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gestoofde gans - stracotto d'oca

Ingrediënten:
ansjovis op zout, boter, citroen, droge witte wijn, gans, kippenbouillon, laurierblad, olijfolie, pancetta, ui, verse marjoraan, verse rozemarijn, water, wittewijnazijn en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kip marengo

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, champignons, cognac, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, kippenbout, knoflook, maïzena, peterselie, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Florentijnse varkenslende

Ingrediënten:
droge witte wijn, extra vierge-olijfolie, kippenbouillon, knoflook, koksroom, olijfolie, varkenslende, venkelknol, verse rozemarijn en witte ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Épaule d'agneau farcie, Viroflay - Gebraden gevulde lamsschouder

Ingrediënten:
bacon, basilicum, boter, bouillon, broodkruim, bruine fond, champignons, droge witte wijn, ei, fond, ganzenvet, hamvet, knoflook, lamsbotten, lamsschouder, laurier, lente-ui, maïzena, melk, olie, peper, peterselie, reuzel, rozemarijn, sjalot, spinazie, tijm, ui, varkenszwoerd, vet spek, waterkers, wijn, winterwortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Kippenpoten met gierstvulling

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, gierst, kippenbouillon, kippenpoot, mozzarella, prosciutto, rozemarijn, saffloerolie, salie, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Linsensuppe / Linzensoep

Ingrediënten:
chorizo, gevogeltefond, kardemompeul, kippenbouillon, komijn, kruidnagel, laurier, olijfolie, paprikapoeder, pimentkorrels, pruimtomaten, puntpaprika, rode linzen, rozemarijn, spek, steranijs, tijm, tomatenpuree, ui, witte balsamicoazijn, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Kalkoen gevuld met kastanjepuree en prosciutto

Ingrediënten:
droge marsala, droge witte wijn, ei, gedroogde salie, gehakt, half-om-halfgehakt, kalkoen, kastanjepuree, kippenbouillon, kippengehakt, cayennepeper, prosciutto, salie, slagroom, bleekselderij, rozemarijn, ui, salie, wortel en boter