Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, brood, citroen, citroensap, deeg, ei, knoflook, knolselderij, kruiden, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, slagroom, suiker, tarwebloem, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Basisrecept uit Melk & dadels:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Food & Friends:
Recept van Antilliaans Eten:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit Kooktechnieken:
Recept van De Hippe Vegetarier: