Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Stinco di vitello (Kalfsschenkel)
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, kalfsschenkel, knoflook, olijfolie, rozemarijn, salie, tijm, ui, witte wijn en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, azijn, bloem, borlottibonen, boter, bouillon, citroensap, groentebouillon, kalfsvlees, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, plantaardige olie, prei, sjalot, tijm, tomaat, ui, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Down to earth:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Okoko recepten: