Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Avgolemono-saus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, eidooier, kippenbouillon, visbouillon en water
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, droge witte wijn, ei, eiwit, frituurolie, kip, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel: