Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Çig borek - Halvemaanvormige deeghapjes met rundvlees en chilipeper
- Ingrediënten:
- bloem, chilivlokken, citroensap, ei, ijsblokjes, plantaardige olie, rundergehakt, ui en yoghurt
- Keuken:
- Turks / Argentijns
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bakpoeder, boter, cayennepeper, citroen, ei, eidooier, frituurolie, gist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, room, slagroom, suiker, ui, vruchtensap, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit Yo Kids:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Recept uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Ontbijt uit NAJAT:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Diner / nagerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest: