Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Wortelsalade met kardemom, gember & citroen
- Ingrediënten:
- citroensap, gemalen kardemom, gemberwortel, munt, olijfolie, rode ui, suiker, witte peper, wortel en zout
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- salade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, bruine basterdsuiker, gemberpoeder, knoflook, koriander, kurkuma, laos, limoensap, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, sambal oelek, sesamolie, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Alles over kool:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Noedels:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Bijgerecht uit India:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Noedels:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht uit Home Made winter:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Picknick / diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Avondmaal uit Noedels: