Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Italiaanse kalfslever
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, ham, kalfslever, marsala, meel, peper, peterselie, salie, vermout, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees / bouillon / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, bouillon, champignon, citroen, droge witte wijn, eidooier, gehakt, ham, kalfsvlees, kerstomaat, knoflook, komijnzaad, komkommer, kruidnagel, olijfolie, peper, peterselie, ui, vlees, water, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Eten in Italie:
Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: