125 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: hamburgerskaneelknoflookkokosmelkkomkommerkruidenkurkumaolieolijfolierijstspecerijensuikertomaatuivetvleesvleesvervangerwaterwijnzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Kokosnootsoep met kerrie en citroengras

Ingrediënten:
citroengras, druivenpitolie, gember, groentebouillon, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, koriander, lente-ui, limoensap, maïsolie, shiitake, sojasaus, thaise chilipeper, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Wortelsoep Met Gember En Komijnyoghurt

Ingrediënten:
chilivlokken, citroengras, komijnpoeder, groentebouillon, olijfolie, stemgember, verse koriander, wortels, yoghurt, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Zelfgemaakte gin

Ingrediënten:
citroengras, citroenschil, gember, jeneverbessen, kardemonpeulen, korianderzaad, peperkorrels, tijm en wodka

Soort:
sous-vide / drank (alcoholisch)
Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Thaise groene currypasta

Ingrediënten:
citroengras, gember, komijnzaad, koriander, korianderzaad, limoenrasp, limoensap, rawit, sjalotten, knoflook en witte peper

Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Thaise kip-panangcurry

Ingrediënten:
citroengras, gemberwortel, jasmijnrijst, kaffirblad, kipfilet, kippenbouillon, kokosmelk, koriander, lente-ui, panang pasta, peper, rode currypasta, thaise vissaus en zout

Keuken:
Thais
Soort:
sous-vide / gevogelte
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Bouillon met gevulde spitskoolbladeren

Ingrediënten:
citroengras, djeroek poeroet, gember, jonge wortel, kalfsstaart, kalfswang, kimchi, knolraap, koriander, lente-ui, peper, runderbouillon, savora-mosterd, spek, spitskool, thaise basilicum, thaise koriander, vietnamese koriander en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Ravioli met varkensvlees

Ingrediënten:
chinese bieslook, citroengras, djeroek poeroet, doorregen spek, druivenpitolie, eidooier, gyozavellen, ijsblokjes, japanse ingelegde gember, kerrieblad, kimchi, koriander, nuoc mam, peper, runderbouillon, savora mosterd, thaise basilicum, varkensschenkel, yuzu kosho en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Lunch / avondmaal uit Love your lunch:

Thaise viskoekjes

Ingrediënten:
citroengras, gember, groene paprika, haricots verts, kabeljauw, knoflooktenen, plantaardige olie, rode chilipeper, sjalotjes, bleekselderij, thaise vissaus, verse koriander, zalm en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sandra Ysbrandy, Sabine Posthumus en Suzan Huesken - Appels en peren

Diner / hoofdgerecht uit Appels en peren:

Kipcurry met bataat en appel

Ingrediënten:
appel, bataat, citroen, citroengras, doperwten, gember, kippenbouillon, kippendijen, knoflook, kokosmelk, koriander, korianderpoeder, kurkuma, limoenblad, peper, ui, zout en zure room

Soort:
curry / gevogelte
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Maleisische Laksa Met Eend En Noedels

Ingrediënten:
citroengras, eendenborsten, gebakken uitjes, gember, haricots verts, kerriepoeder, kokosmelk, komijnpoeder, limoensap, kippenbouillon, maïskolf, bakolie, pindakaas, rawits, rijstnoedels, suiker, knoflook, kaneel, verse koriander, vijfkruidenpoeder, vissaus, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Soto ayam - Kippensoep

Ingrediënten:
bernagie, bosui, citroenblaadjes, citroengras, geelwortel, gemberwortel, kemirinoten, kippenbouillon, kippenvleugels, knoflook, korianderpoeder, laoswortel, sjalot, sojaolie, taugé, witte peper, zeekraal en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Thaise kipcurry

Ingrediënten:
citroengras, citroensap, citroenschil, currypasta, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, kipfilet, kokosmelk, olie, paprikapoeder, rode chilipeper, sjalot, sojasaus, vissaus en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Thaise kipcurry met sperziebonen

Ingrediënten:
citroengras, citroensap, citroenschil, currypasta, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, kipfilet, kokosmelk, olie, paprikapoeder, rode chilipeper, sjalot, sojasaus, sperziebonen, vissaus en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Thaise kipcurry met paksoi en pijnboompitten

Ingrediënten:
citroengras, citroensap, citroenschil, currypasta, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, kipfilet, kokosmelk, olie, paksoi, paprikapoeder, pijnboompitten, rode chilipeper, sjalot, sojasaus, vissaus en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Mosselen op Oosterse wijze

Ingrediënten:
chilipeper, citroengras, gemberwortel, knoflook, kokosmelk, koriander, lente-uitjes, limoenen, mosselen, peper, room, vissaus en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Thaise kipcurry met rode paprika en amandelen

Ingrediënten:
amandelschaafsel, citroengras, citroensap, citroenschil, currypasta, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, kipfilet, kokosmelk, olie, paprikapoeder, rode chilipeper, rode paprika, sjalot, sojasaus, vissaus en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tofuvellen in stoofpot

Ingrediënten:
ananas, arachideolie, citroengras, donkere sesamolie, druivenpitolie, gedroogde rijst-stro-paddenstoel, gedroogde shiitake, gember, geperste tofuvellen, groentebouillon, knoflook, koriander, lente-ui, limoen, limoensap, maïskorrels, maïsolie, munt, serrano chilipeper, taugé, thaise chilipeper, tomaat, zoete aardappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Vietnamees
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Thaise kipcurry met aardappelen en cashewnoten

Ingrediënten:
aardappel, cashewnoten, citroengras, citroensap, citroenschil, currypasta, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, kipfilet, kokosmelk, olie, paprikapoeder, rode chilipeper, sjalot, sojasaus, vissaus en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Soto Ajam (Indonesische kippensoep met rijst)

Ingrediënten:
citroengras, eieren, gebakken uitjes, gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen kurkuma, gember, gemberpoeder, kippenbouillon, kippenbouten, knoflook, komijn, koriander, kurkuma, paprika, peper, prei, rijst, rode paprika, taugé, knoflook, gember en water

Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Bouillabaisse

Ingrediënten:
aardappel, cherrytomaatjes, citroengras, gamba, gemberpoeder, gemberwortel, groene peper, kerriepoeder, kokosmelk, koriander, korianderpoeder, kurkuma, limoen, limoenblad, maïzena, mossel, paprika, prei, rode linzen, rode paprika, rode ui, saffraan, tijm, tomatenpuree, visbouillon, visfilet, visfond, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Sven ter heide, Jennifer ter Heide

Recept van Voedzaam & Snel:

Thaise curry soep | comfort food

Ingrediënten:
bouillonpoeder, cashewnoten, citroengras, extra vergine olijfolie, gele currypasta, gember, kippendijfilet, knoflook, peper, prei, rode ui, taugé, ui, verse koriander, water en winterpeen

Haal meer recepten op...