Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Lamsvlees met kardemom
- Ingrediënten:
- garam masala, gemalen kardemom, lamsschouder, olie, rode ui, tomaten, tomatenpuree, water, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroensap, ei, kaneel, knoflook, koriander, lamsgehakt, lamsschouder, olie, olijfolie, peterselie, piment, rozemarijn, rundergehakt, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit De Joodse keuken:
Basisrecept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: