Recept uit Vegan, Schnell Schnell:
Gestoofde komkommer met peper
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, groene peperkorrels, komkommer, margarine, olijfolie, peper, sojayoghurt, suiker, water en zout
- Soort:
- vegan / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, griekse yoghurt, groentebouillon, kikkererwten, kippenbouillon, knoflook, komijnzaad, komkommer, koriander, munt, olie, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, suiker, tomatenpuree, ui, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Honey & co:
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit The big green egg book:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken: