Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Carottes étuvées au beurre - Wortelen in boter gestoofd
- Ingrediënten:
- boter, suiker, water, witte peper, wortelen en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boekweitmeel, cayennepeper, citroensap, ei, eidooier, gedroogde gist, groentebouillon, knoflook, kruidnagel, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, room, sjalot, slagroom, suiker, tomatenpuree, ui, witte peper, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Lima - het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: