Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Carottes étuvées au beurre - Wortelen in boter gestoofd
- Ingrediënten:
- boter, suiker, water, witte peper, wortelen en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, bouquet garni, citroensap, ei, groente, groentebouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, room, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Lunch / snack of tussendoortje uit Plenty more: