Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Carottes étuvées au beurre - Wortelen in boter gestoofd
- Ingrediënten:
- boter, suiker, water, witte peper, wortelen en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olijfolie, peterselie, prei, room, selderij, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: